Luksus industriel stil, rustfrit metal. Disse spande kommer med en udtagelig bomuldpose. Alle spande er håndlavede og derfor vil der kunne forekomme variationer i udseende og overflader. Kommer i tre størrelser og er geniale til vasketøj, puder, tæpper, affald, legetøj - kun fantasien sætter grænser. de kan bruges udendørs såvel som indendørs.

 
 
P1070035.jpg

OXiDERET ALUMINIUM SPANDE - 3 STØRRELSER

De oxiderede aluminium spande kan bruges ude og inde. De ruster ikke. Spandene har det helt rigtige rå look, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Den håndlavede oxydering gør, at hver spand har variationer i overfladen - men det understreger blot det rustikke udtryk. Passer ind overalt i moderne hjem.

Størrelser
Small H 35cm, dia. 32cm - RESTLAGERPRIS DKK 550 (udsolgt)
Medium H 48cm, dia 41cm - DKK 1199 (udsolgt)
Large H 64cm, dia 49cm - DKK 1599 (få stykker tilbage)

 
P1010137.JPG

MESSINGMALET METAL SPAND - 2 STØRRELSER

UDGÅET MODEL

Fra vores første kollektion af spande, har vi stadig lidt tilbage, som sælges til en mere end favorabel pris. Den er lidt fræk, pling osv. men passer alligevel ind i de fleste skandinaviske hjem. Spanden kommer i to størrelser og er lavet af jern, som har fået et messingfarvet pulverlakering. Læderhåndtag og udtagelig bomuldspose. Perfekt til vasketøj, opbevaring, legetøj, puder etc. Bedst at bruge indendørs, da metallet kan ruste.

Rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Kun et begrænset antal tilbage.

Størrelser  

Large 64 cm høj and 49Ø - RESTLAGERPRIS DKK 800 (udsolgt) 
Small 35 cm høj and 32Ø - RESTLAGERPRIS DKK 250)

Produktet er håndlavet og derfor vil der forekomme variationer i overflade og udseende.