Indretningsdesignet for Scandinavian Eye Center skulle udtrykke en helt ny paradigme for kirurgisk behandling. Ambitionen var at skabe en klinik, hvor patienter fra de første gang er i kontakt med personalet, til for-undersøgelsen, operation og til de forlader klinikken efter endt behandling er i fokus og kan mærke kvaliteten i sin helhed. Indretningen af Scandinavian Eye Center virker beroligende i kraft af den varme og imødekommende indretning. Samtidig er det et sted, hvor indretningen tager højde arbejdsprocesser, for at skabe så dynamisk og smidigt flow som muligt. Patient-og medarbejder trivsel er essentielle for ejerne.    

waiting area.jpg
office window.jpg
administration.jpg
corridor.jpg
reception frontside.jpg
reception.jpg
restitution.jpg
Operation suite.jpg
corridor wood tile.jpg